Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@21:16:44 GMT

اشتباهات رایج سئو از زبان مدیر سئو علی بابا

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۲۴۵۳۱

سئو یا بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو به شما این امکان را می‌دهد تا به ازای کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کارتان در نتایج اول صفحه نخست جستجوی گوگل قرار بگیرید.

حقیقت این است که سئو با ایجاد تغییر در کدهای سایت، مطالب، تبلیغات و تحلیل رفتار کاربران و رقیبان، سایت را بهینه سازی می‌کند که در نهایت باعث شناساندن و معرفی بیشتر کسب و کارتان و پیشرفت تجارت و برند شما می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشخص است که برای تحقق تمام این اهداف، علاوه بر وجود زیرساخت‌های لازم به حضور یک متخصص سئو یا سئو مستر تمام عیار و حرفه‌ای است.

علی حسینی ، مدیر سئو سابق علی بابا در این زمینه از بهترین‌هاست. برای آشنایی بیشتر با علی حسینی، شیوه کار و نگاه وی به سئو با ما در ادامه این مطلب همراه شوید.

۱. کمی از خودتان بگویید، فعالیت در سئو را از چه زمان شروع کردید و پیش از آن چه فعالیتی داشتید؟

من علی حسینی هستم متولد سال ۱۳۶۱، کلا فعالیت در دنیای وب را از سال ۱۳۸۱ و به صورت تفریحی و کارآموزی شروع کردم و تقریبا حدود سال ۱۳۸۹بود که وارد دنیای بهینه‌سازی و سئو شدم.

البته قبل از اینکه سئو کار شوم، برنامه نویس وب و متخصص سیستم‌ عامل‌هایی مثل لینوکس بودم.

۲. شما سابق بر این مدیر سئو در شرکت دیجی‌کالا و علی بابا بودید. با سئو چه تغییری در این ۲ کسب و کار به وجود آوردید؟

زمانی که من وارد دیجی کالا شدم، سئو در ذهن برادران محمدی به منظور کاهش نرخ CAC دیده می‌شد که البته درست هم بود و نتیجه کار همکاران قبلی من در آن شرکت بود.

سئو در دیجی کالا شرایط سختی داشت، چون هنگام ورود من ۳ واحد محتوا، محصول و بازاریابی، هر کدام سئو کارهای خودشان را داشتند و کار کاملا جزیره‌ای پیش می‌رفت. یکی از وظایف من این بود که این افراد را کنار هم و سر یک میز بنشانم تا بتوانیم یک کمیته واحد باشیم.

تغییر بزرگی که از زمان حضور من در دیجی‌کالا ایجاد شد این بود که سئو واقعا ارزش پیدا کرد و یک تیم واحد تشکیل شد.

در دیجی کالا فعالیت‌های فنی و غیر فنی زیادی داشتیم که می‌شود به افزایش نرخ ترافیک ارگانیک هم اشاره کرد.

در علی بابا هم قبل از ورود من، این شرکت خودش را برای تغییری بزرگ در سایت آماده می‌کرد. حرکت به سوی single page شدن تغییر فنی سنگینی بود که من باید در کنار افزایش تعداد محصولات پیش می‌بردم.

علی بابا هنگام ورود من به لطف همکاران قبلی در بلیط هواپیما حرف اول را می‌زد؛ ولیکن علی بابا می‌خواست در محصولات بلیط قطار، بلیط اتوبوس و بلیط چارتر هم رتبه یک شود که خوشبختانه این خواسته محقق شد.

افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی ترافیک ارگانیک با وجود افزایش تعداد رقبا، نتیجه‌ای بود که حاصل تلاش من و تیمم در علی بابا بود.

۳. رنک این وب‌سایت‌ها و وضعیت آنها قبل و بعد از حضور شما چگونه شد؟

رنک چه چیزی؟ الکسا یا عبارات کلیدی موثر؟

من در سئو توجهی به الکسا ندارم؛ چون ابزار و KPI خوبی نیست. اما رتبه‌های عبارات مورد نظر ما در علی بابا در حال حاضر دارای رتبه یک هستند.

۴. شما به چشم برزخی سئوی ایران معروف شده‌اید، چه شد این لقب را به شما دادند؟ معنی چشم برزخی سئوی ایران چیست؟

من این موضوع را برای اولین بار که می‌شنوم؛ اما فکر می‌کنم یکبار در یک کارگاه کوتاه در کافه نیمکت این لقب را به من دادند که البته فکر نمی‌کنم چنین قابلیتی داشته باشم. من فقط رفتارهای و اخلاق گوگل را تا حدی می‌شناسم.

 

۵. آیا پروژه‌های خارج از ایران را قبول می‌کنید یا پروژه‌ای غیر ایرانی داشته اید؟

بله، سئو به زبان انگلیسی سختی‌های خود را دارد. چون سئو در خیلی از موارد هماهنگی زیادی لازم دارد و عدم ارتباط  قوی و راحت برخی جاها مشکل‌ساز می‌شود. با این‌حال چند پروژه سئو خارجی هم در کارنامه خود دارم.

۶. اینطور که شنیده‌ایم شما علاوه بر اینکه از اساتید به نام سئو هستید، شیوه آموزش شما چیست که اینقدر شما را محبوب و معروف کرده است؟

من در کلاس‌هام تمام سعیم اینه چیزی رو بگم که دانشجو برایش حاضر شده از زمان و هزینه خود بگذرد، به قول خیلی از دانشجوها، فوت‌های کوزه‌گری را می‌گویم. وگرنه من در کلاسم نه اسلاید دارم و نه حوصله میکروفن و فیلمبرداری و....

دنیای نرم افزارهای Free/Open source به من آموخته که هرچه بلدم  را یاد بدهم تا خودم مجبور شوم همیشه بروز باشم.

۷. برای اینکه یک مدیر سئوی خوب باشیم چه مهارت و دانش‌هایی را باید بدانیم؟

در کل یک نفر سئو کار باید مهارت‌های زیادی را کنار هم داشته باشد که می‌توان به بازاریابی دیجیتال، فنی حتی در حد کد نویسی تحت وب، محتوا نویسی و بنظرم روانشناسی اشاره کرد.

۸. در آخر اگر توصیه‌ای به فعالان حوزه سئو دارید بگویید.

خیلی دوست دارم که ما سئوکارها اتحادیه داشته باشیم و با هم مسیر آینده سئو و دیجیتال مارکتینگ قوی را برای کشور بسازیم. برای این مورد برنامه‌ای هم داریم که انشالله با دوستان شروعش خواهیم کرد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۴۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است

ناصر چیتگر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سایت ۲۴۰ هکتاری گناباد بزرگترین سایت برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان خراسان رضوی است اظهار کرد: پنج هزار واحد مسکونی در این سایت احداث می‌شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گناباد از واگذاری حدود یک هزار و ۱۰۰ قطعه زمین از این سایت به متقاضیان دارای شرایط بر اساس قرعه‌کشی خبر داد و افزود: در این زمین‌ها که هر قطعه به دو نفر واگذار شده است در مجموع دو هزار و ۱۸۸ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن ساخته می‌شود.

وی با بیان اینکه ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن گناباد در ۱۲ سایت در حال اجرا است گفت: ۹۷۰ واحد نهضت ملی مسکن گناباد در مرحله پی ریزی (فوندانسیون)، ۵۲۰ واحد اسکلت بندی و سقف و همچنین ۲۰۰ واحد نازک کاری و مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

گفتنی است؛ عملیات اجرایی سایت ۲۴۰ هکتاری نهضت ملی مسکن گناباد ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ با حضور خدایی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی آغاز شد.

کد خبر 6089779

دیگر خبرها

  • حاجی می‌گفت: می‌توانیم چند بار اسراییل را شخم بزنیم
  • ورود ترجمه «آن روی دیگران» به کتابفروشی‌ها
  • حواله علی پی
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است
  • شمسایی: حق نداریم اشتباهات دو سال پیش را مرتکب شویم
  • وحید شمسایی: حق نداریم اشتباهات دو سال پیش را تکرار کنیم
  • بحث روز؛ VAR در فوتبال، قاضی عادل یا قاتل روح ورزش محبوب ما؟
  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم